Wie zijn wij?

Frank Montis & Rachel van der Schaaf hebben de handen ineengeslagen en zijn een boekings- en managementbureau begonnen voor muzikanten, binnen de jazz en aanverwante stijlen als funk, soul & blues.

Frank is een ervaren beroepsmusicus en heeft zijn sporen verdiend als Hammondorganist, pianist en zanger. Hij speelde een aantal seizoenen bij Gare du Nord en met Montis, Goudsmit & Directie heeft vele podia platgespeeld. Frank heeft een groot netwerk in de branche.

Rachel heeft een ruime ervaring in de culturele branche (theater, poppodium, kunstencentrum) op het gebied van management & organisatie, maar ook binnen de marketing & communicatie. Haar muzikale achtergrond, creatieve geest en brede ervaring in verschillende branches maakt dat haar netwerk reikt van theater tot televisie en van persoonlijke ontwikkeling tot sport.

De combinatie van de kennis en ervaring van Frank en Rachel staat aan de basis van hun gezamenlijke visie:

Een ​​positieve impact hebben op zowel de artiesten die Jazzhub vertegenwoordigt, als de bredere gemeenschap van muziekliefhebbers en professionals in de industrie. Dit doen ze door duurzame relaties op te bouwen vanuit de volgende gedeelde kernwaarden: openheid, verbinding, creativiteit, transparantie, gedrevenheid, passie, enthousiasme, flexibiliteit.

0
Your Cart
Your cart is empty.